ca

EsportsAL MUNICIPI DE BUNYOLA

Esport i muntanyaA LA SERRA DE TRAMUNTANA

La seva geografia muntanyosa i els paisatges naturals fan de Bunyola la destinació perfecta per al turisme actiu. Des de rutes de senderisme, fins a itineraris cicloturistes passant per barranquisme, ràpel, escalada o fins i tot golf.

A Bunyola, hi trobaràs mil i una maneres de gaudir de la Serra de Tramuntana, així com empreses de turisme actiu, com AVcaving-mallorca que et descobriran els secrets més ben guardats de la zona a través de rutes i sortides guiades.

Viu l'esport a Bunyola

Bunyola Tarjeta

Senderisme

Les muntanyes que envolten Bunyola són un paradís per a la pràctica del senderisme. Rutes de diferents nivells de dificultat et permetran gaudir de la Serra de Tramuntana des de Bunyola. El puig de sa Rateta, la serra d'Alfàbia o el puig de s'Alqueria són algunes de les muntanyes que podràs descobrir a la zona.

MÉS INFORMACIÓ

Bunyola Tarjeta

Ciclisme

El seu clima, els magnífics paisatges, l'orografia… Tot fa que Bunyola sigui un destí ideal per als amants del ciclisme. Aquí trobaràs camins rurals, carreteres secundàries i camins de muntanya que conviden a ser explorats. Bunyola és també el punt de partida de rutes magnífiques que et descobriran alguns dels pobles encantadors de la serra de Mallorca.

MÉS INFORMACIÓ

Bunyola Tarjeta

Escalada

A Bunyola hi ha tres zones d'escalada. La zona del Fraguel -on es necessita autorització prèvia per escalar- és un racó atractiu en el qual es troben la majoria dels vuitens de l'illa. A la zona de Sa Gúbia trobaràs parets i traçats de vies per a tots els nivells. Al penyal de ca'n Fill podràs triar entre tres sectors i vies que van de grau V+ a 7c+.

Bunyola Tarjeta

Barranquisme

El torrent de Coanegra -on hi ha el popular Salt des Freu- és un dels millors llocs de Mallorca per practicar el barranquisme. Situat en un bosc que sembla de conte de fades, aquest barranc és apte per a tots els nivells i reuneix els ingredients necessaris per a una experiència inoblidable: tobogans, cascades, escalades, ràpels…

Bunyola Tarjeta

Passos de muntanya

Els boscos de Bunyola amaguen multitud de passos condicionats per ascendir i "desgrimpar": pas de Fraguel, de s’Arboç, de sa Fesa, de Ca'n Fil, de son Creus, d'en Topa, de Ca'n Grau… Fins i tot si no tens previst fer un descens, anar fins aquestes grans esquerdes és una excusa perfecta per a un passeig per la muntanya.

Bunyola Tarjeta

Coves

Si t'interessa l'espeleologia, als voltants de Bunyola hi ha petites coves ideals per a principiants, com ara les coves de sa Fura,  S’Arboçar, la bauma de Sa Cuina o l'avenc de Son Nassi. Especialment destacable és la cova de s'Aigo, utilitzada en l'antiguitat per recollir aigua i on encara es poden trobar restes de ceràmica.

Bunyola Tarjeta

Golf

Situat en plena Serra de Tramuntana i a tan sols 10 minuts de la capital, hi ha el camp de golf de Son Termes, que destaca pel seu gran caràcter ecològic, la bellesa de l'enclavament i un grau de dificultat que suposa un repte i diversió alhora. Si estimes el golf i la natura, no t'ho pots perdre.

MÉS INFORMACIÓ

Bunyola Tarjeta

Hípica

Si t'agraden els cavalls i t'apassiona la natura i la muntanya, Bunyola t'ofereix la unió perfecta. Gaudeix de les millors excursions a cavall pels paratges de la Serra de Tramuntana o apunta't a una classe per muntar a cavall. Descobreix els diferents ranxos de Bunyola i gaudeix d'aquests animals majestuosos en plena natura.

Youtube de Bunyola Facebook de Bunyola