ca

OrientUn llogaret de Mallorca

OrientUn passeig pel llogaret

Envoltat per la serra d'Alfàbia i el puig d'Alaró, es troba una de les localitats més petites de Mallorca, Orient. Aquest llogaret –situat al Nort del municipi de Bunyola- està reconegut com a Bé d'Interès Cultural pel seu gran valor històric i paisatgístic.

Només hi ha una manera de descobrir els secrets d'Orient: pas a pas. Un passeig pel llogaret et permetrà gaudir de bells paisatges de muntanya i de l'encant arquitectònic dels segles XIV i XV.

Descarregar ruta per orient

Qué es pot veure a OrientPunts d'interés

A la part més alta del llogaret s'alça l'església de Sant Jordi, construïda al segle XVII sobre les restes d'un oratori, i l'antiga escola.

Des d'aquí et recomanem baixar fins als safareigs públics, on és molt fàcil imaginar com era la vida d'antany en aquest llogaret de muntanya.

Una altra parada obligatòria la trobaràs al carrer principal, on hi ha els dos únics restaurants d'Orient, llocs singulars per descobrir els sabors més autèntics de Mallorca i gaudir de vistes precioses.

Passejos per la naturades d'Orient

La bellesa natural dels voltants d'Orient convida a fer excursions agradables i llargs passejos. A pocs quilòmetres del llogaret trobaràs enclavaments sorprenents.

Icono

El Salt des Freu

Des d'Orient podràs arribar en una senzilla excursió de 25 minuts al salt des Freu, una increïble cascada natural envoltada d'un bosc d'alzines, pins i oliveres meravellós. En època de pluges el salt des Freu es converteix, sense cap dubte, en un de llocs més bonics de Mallorca.

Icono

Castell d’Alaró

Una altra excursió imprescindible des d'Orient és la que et durà fins al castell d'Alaró. Situat a la part alta d'un turó, des de les ruïnes d'aquest castell tindràs unes vistes panoràmiques indescriptibles que podràs acompanyar d'un cafè deliciós o un piscolabis al refugi que trobaràs al cim.

Youtube de Bunyola Facebook de Bunyola