ca

El poble de BunyolaL'encant de la tradició

Un passeig per BunyolaUn poble de muntanya

Bunyola és un preciós poble de la Serra de Tramuntana, capital del municipi del mateix nom. Passejar pels carrers de Bunyola és una experiència en si mateixa.

Els seus carrerons empedrats, les escalinates, les façanes pintoresques, les muntanyes de fons... A Bunyola, tot convida a perdre's i a desconnectar completament de l'enrenou de la capital de l'illa, que curiosament es troba a tan sols 30 minuts de distància.

Descarregar ruta per Bunyola

Racons imprescindiblesdel poble de Bunyola

Bunyola Tarjeta

La plaça

Hi ha certes estampes que no poden faltar si passeges per Bunyola. És el cas de la plaça del poble, sa Plaça, un lloc ple de vida on se situen l'Ajuntament, l'església de Sant Mateu, així com alguns dels bars i restaurants de Bunyola.

Bunyola Tarjeta

Mercat de Bunyola

Cada dimecres i dissabte la plaça principal de la vila s'omple de parades de pagesos i artesans locals. En el mercat de Bunyola trobaràs tota mena de productes autòctons: fruita, verdura, oli o artesania.

Bunyola Tarjeta

Pujadors de Bunyola

A la part alta de la vila descobriràs els "pujadors de Bunyola", unes escalinates de pedra convertides en patrimoni cultural del poble i que són perfectes per passejar i gaudir de la vista sobre el poble i les seves teulades.

Bunyola Tarjeta

Vistes a la muntanya

Si cerques les vistes més boniques de tot el poble, res millor que dirigir-se al final del carrer d’Orient i perdre l’alè amb la bellesa del paisatge. 

Icono

Tren de Sóller

Pel poble de Bunyola passa el conegut tren de Sóller, un antic ferrocarril de fusta que recorre els pobles amb més encant de l'illa de Mallorca. Des de la petita estació de Bunyola podràs posar rumb al passat i recórrer la Serra de Tramuntana, Patrimoni Mundial de la Humanitat, en un tren d'època.

Jardins de Bunyolaracons màgics

A pocs minuts del centre de Bunyola descobriràs dos meravellosos jardins: Els Jardins d’Alfàbia y la Finca de Raixa. En tots dos, hi trobaràs una infinitat de racons encantadors que no podràs deixar de fotografiar.

Icono

Jardins d'Alfàbia

Un meravellós conjunt de cases i jardins amb un gran valor històric que han estat recorreguts per personatges tan il·lustres com la reina Isabel II.

Als jardins d'Alfàbia trobaràs palmeres, estanys amb nenúfars, fonts, pèrgoles, així com arquitectura de diferents estils –àrab, gòtic, renaixentista i barroc– perfectament integrada en el paisatge.

Icono

Finca de Raixa

Els jardins màgics, la seva monumental escalinata, el gran estany, les vistes panoràmiques, el seu bonic laberint… Un recorregut per Raixa no es pot explicar amb paraules.

També podràs visitar l'interior de la finca i descobrir com era la vida a Raixa segles enrere: l'almàssera, el magatzem de l'oli, els estables, la casa dels amos…

Youtube de Bunyola Facebook de Bunyola