ca

Rutes ciclistesA BUNYOLA I VOLTANTS

Ciclismea Bunyola

Bunyola és una parada obligada per als amants del ciclisme. Tant aquells que vulguin practicar ciclisme de carretera com els que prefereixin senderes de muntanya trobaran a Bunyola recorreguts adaptats a les seves preferències.

A continuació, et descobrim les millors rutes que podràs fer des de Bunyola i que et descobriran la bellesa natural de la Serra de Tramuntana i dels seus pobles de muntanya. 

Bunyola sobre pedals

Rutes ciclistesPER A TOTS ELS NIVELLS

Itinerari Etnològic

Bunyola - Sóller - Deià - Valldemossa – Bunyola

Gràcies a aquest recorregut cicloturista podràs visitar alguns dels pobles amb més encant de l'illa. La ruta comença al poble de Bunyola i puja per camps d'oliveres fins a arribar al coll de Sóller. Tot seguit, la ruta continua pels encantadors pobles de Sóller, Deià i Valldemossa i finalment torna a Bunyola. En general, el recorregut no és de gran dificultat, però sí que es travessen alguns pendents.

  • DIFICULTAT: mitjana
  • DESNIVELL: 1300 m
Ironman

Bunyola - Orient - Alaró – Bunyola

Aquesta ruta des de Bunyola té com a primer destí el petit llogaret d'Orient, al qual arribaràs després d'envoltar el penyal d’Honor i travessar una àmplia vall. A continuació, deixant la serra d'Alfàbia a l'esquerra, comença el descens cap a Alaró. L'últim tram del recorregut passa prop del poble de Santa Maria fins a arribar una altra vegada a Bunyola.

  • DIFICULTAT: mitjana
  • DESNIVELL: 782 m
Competicion

Circuit extrem

Una ruta per als ciclistes més atrevits, ja que es tracta d'un recorregut difícil tant per la duresa del circuit com pel nivell tècnic necessari per fer-lo. Aquest sender et durà pels boscos de Sa Comuna de Bunyola, passant per la pista forestal que puja al penyal d’Honor, l'àrea recreativa i Es Cocons.

  • DIFICULTAT: difícil
  • DESNIVELL: 707 m
Mallorca 312

Volta per Sa Comuna

Els senders i els camins de Sa Comuna de Bunyola són perfectes per a recorreguts amb bicicleta. La ruta recomanada comença des d'es Garrigó fins a l'àrea recreativa des Cas Garriguer. La parada següent serà Sa Basseta, una localització ideal per a l'observació d'ocells. El camí acaba tornant a la pista forestal de l'inici, passant abans pel penyal d’Honor. 

  • DIFICULTAT: mitjana
  • DESNIVELL: 636 m
Youtube de Bunyola Facebook de Bunyola